Znj. Kleopatra Maliqi – Drejtor i përgjithshëm

Drejtoria e Trajnimit të Vazhduar

Elda Baguca
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Dafina Dodoveci
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Besmira Lahi
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Fatjona Bisheva
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Mimoza Hajdari
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Blerta Hyskaj
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Rezarta Nuraj
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Arta Balla
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Enkelejda Konomi
Përgjegjës Sektori
Përgjegjës Sektori
Ardit Gabili
Specialist Finance dhe
Burimeve Njerëzore
Janela Faniko
Specialist Arkive, Protokoll,
Magazinë dhe Sekretar
Ferit Hyka
Shofer
Shofer