SHKOLLA SHQIPTARE E ADMINISTRATËS PUBLIKE

Oferta Jonë

Njoftime

Njoftime

ASPA announced winner of the Public Administration Award 2020 in the Western Balkans for eLearning category! After a two-months’…

Apliko për Pjesëmarrje

Apliko për Pjesëmarrje

Aktivitetet, trajnimet dhe eventet në Shkollën e Administratës Publike janë të shumta e dinamike. Për të lehtësuar navigimin në programet tona...

Thirrje për ekspertë

Thirrje për ekspertë

ASPA kërkon të kontraktojë ekspertë për dhënie trajnimi në fushën “Marredhënie Ndërkombëtare”. Kriteret minimale për dhënie...

Keni nevojë për trajnim?

PYET NË ASPA!

Mesazh

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Avatar

Peter Vandenbruaene

Peter Vandenbruaene është një nga ekspertët ndërkombëtar i cili po asiston në rritjen e kapaciteteve të Shkollës Shqiptare të Administratës Publike në kuadër të projektit ...

Avatar

Dr. Rudina Jasini

Dr. Rudina Jasini është avokate dhe studiuese e së drejtës penale ndërkombëtare dhe e të drejtave të njeriut. Aktualisht ajo është studiuese pranë Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Oxford-it ...

 Faqja po përditësohet me informacion