• Arlinda Hoti
  Drejtor i Deleguar
  • Ardit Gabili
   Drejtor i Drejtorisë së Zhvillimit dhe Vlerësimit të Cilësisë
   • Elda Baguca
    Përgjegjës i Sektorit të Zhvillimit
    • Aurora Plaku
     Menaxher Trajnimi
    • Janela Faniko
     Menaxher Trajnimi
   • Përgjegjes i Sektorit të Vlerësimit të Cilësisë
    • Alketa Arapi
     Menaxher Trajnimi
    • Geri Dule
     Menaxher Trajnimi
  • Arlinda Hoti
   Drejtor i Drejtorisë së Trajnimit dhe Komunikimit
   • Përgjegjës i Sektorit të Trajnimit dhe Komunikimit
    • Anxhela Husha
     Menaxher Trajnimi
    • Blerta Hyska
     Menaxher Trajnimi
    • Dafina Dodoveci
     Menaxher Trajnimi
    • Fatjona Bisheva
     Menaxher Trajnimi
    • Lindrit Mustafaj
     Menaxher Trajnimi
   • test
    test
    • Mimoza Hajdari
     Menaxher Trajnimi
   • Ina Kerjota
    Menaxher Trajnimi
  • Daniela Ndrejaj
   Drejtor i Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse
   • test
    test
    • Ada Zhupani
     Specialist
    • Lorena Kurti
     Specialist
    • Erlinda Vata
     Specialist