Aktivitetet, trajnimet dhe eventet në Shkollën e Administratës Publike janë të shumta e dinamike. Për të lehtësuar navigimin në programet tona, për ditët kur zhvillohen trajnimet, për sallat ku duhet të paraqiteni dhe për çdo informacion tjetër në lidhje me aktivitetet që organizojmë, ASPA ju vjen në ndihmë me kalendarin e përditësuar rregullisht nga stafi.

Klikoni mbi datën e kërkuar dhe do t’ju shfaqen në ekran të gjitha aktivitetet e ditës, titujt dhe sallat përkatëse. Klikoni pastaj mbi titullin e aktivitetit që ju intereson dhe do të njiheni më në detaje me përmbajtjen dhe kohëzgjatjen e çdo aktiviteti.

Për më shumë, ju ftojmë të përdorni kalendarin.

Janar 2021
Hën Mar Mër Enj Pre Sht Die
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 

Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë

Nr. Tema Trajner Data Ora Statusi
1 Kurs online: “Menaxhimi i projektit” Elona Garo 20 Tetor 2020 – 12 Janar 2021 11:00-12:30 Aplikim i mbyllur
2 Kurs online: Bazat në statistikë Fatmir Memaj Ledjon Shahini 22 Tetor 2020 – 28 Janar 2021 13:30-15:30 Aplikim i mbyllur
3 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 1 5 – 18 Janar 2021 09:00-12:00; 13:00-16:00 Mbyllur
4 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 2 5 – 18 Janar 2021 09:00-12:00; 13:00-16:00 Mbyllur
5 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 3 5 – 12 Janar 2021 09:00-12:00; 13:00-16:00 Mbyllur
6 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 4 13 – 20 Janar 2021 09:00-12:00; 13:00-16:00 Mbyllur
7 Kurs online “Teknologjia për mbështetjen e punës në distancë” Grupi 5 5 – 21 Janar 2021 9.00-12.00 Mbyllur
8 Kurs online “Teknologjia për mbështetjen e punës në distancë” Grupi 6 5 – 21 Janar 2021 13.00-16.00 Mbyllur
9 Instrumentat e politikës publike Evis Gjebrea 5 Janar 2021 12:00-13.30 Mbyllur
10 Balanca midis të drejtës për mbrojtjen e të dhënave personale dhe të drejtës për informim Pjerina Gaxha 6 Janar 2021 11.00-13.00 Mbyllur
11 Hapat drejt menaxhimit të ri publik Evis Gjebrea 6 Janar 2021 12:00-13.30 Mbyllur
12 Performanca individuale Indrit Puteci 6 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
13 Kriteret e kualifikimit dhe të përzgjedhjes së ofertave fituese në procedurat e prokurimit publik Valbona Dhrami 7 Janar 2021 9:30-11:00 Mbyllur
14 Procedimi disiplinor në Shërbimin Civil Altin Shumeli 7 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
15 Siguria kibernetike në Shqipëri Vilma Tomço 7 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
16 Sistemi i prokurimit publik elektronik Elida Hoxha 8 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
17 Performanca e organizatës Indrit Puteci 8 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
18 Planifikimi dhe fazat e prokurimit publik Suela Prençi 5 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
19 Specifikimet teknike në prokurimet publike Merita Zeqaj 11 Janar 2021 9.30-11.00 Mbyllur
20 Procesi i analizës së politikave publike Evis Gjebrea 11 Janar 2021 17:30-19:00 Mbyllur
21 Arti i të folurit në publik Edlira Gjoni 12 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
22 Procedura e prokurimit publik me vlerë të vogël Suela Prençi 12 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
23 Marrëveshja Kuadër në prokurimin publik Valbona Dhrami 13 Janar 2021 9.30-11.00 Mbyllur
24 Konflikt i shëndetshëm dhe bashkëpunimi nëpërmjet inteligjencës emocionale Aleksandra Kasmi 13 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
25 Si të zotërojmë intervistën online në media Matilda Duri 13 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
26 Lidershipi-drejtimi në “normalen e re” Aleksandra Kasmi 14 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
27 Sistemi i Menaxhimit të Performancës Indrit Puteci 14 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
28 Aftësitë prezantuese Edlira Gjoni 15 Janar 2021 12:00-13:30 Mbyllur
29 Udhëzime mbi monitorimin dhe rezultatet në projektet e financuara nga BE Sonila Neçaj 15 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
30 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 5 19 Janar-1 Shkurt 09:00-16:00 Klasë e mbyllur
31 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 6 19 Janar-1 Shkurt 09:00-16:00 Klasë e mbyllur
32 Prezantimi me Administratën Publike Grupi 7 21 Janar-28 Janar 09:00-16:00 Klasë e mbyllur
33 Siguria kibernetike në Shqipëri Vilma Tomço 18 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
34 Objektivat dhe kriteret e vlerësimit të politikave publike Evis Gjebrea 18 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
35 Aksiomat e vlerësimit të performancës Indrit Puteci 19 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
36 Rëndësia e objektivave në suksesin tënd Eglent Bici 20 Janar 2021 09.30-11.00 Mbyllur
37 Normat sociale dhe korrupsioni Artur Hasanbelliu 20 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
38 Bazat e tregut Evropian Erjona Bana Canaj 20 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur​
39 Identifikimi i alternativave, vlerësimi dhe ndikimi i tyre në politikat publike Evis Gjebrea 21 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
40 Konceptet bazë të partneritetit publik privat, koncesionet dhe tendencat e tregut evropian​ Rovena Beqiraj 22 Janar 2021 09:30-11:00 Mbyllur
41 Pushteti gjyqësor në BE Erjona Bana Canaj 22 Janar 2021 12.00-13.30 Mbyllur
42 Indikatorët gjinorë Nadia Rusi 22 Janar 2021 17.30-19.00 Mbyllur
43 Analizë risk-kthim mbi format e investimit në Shqipëri Fatmira Kola 25 Janar 2021 14.00-15.30 Regjistrohu
44 Procesi i auditimit të brendshëm të fondeve IPA Renis Poni 25 Janar 2021 17.30-19.00 Regjistrohu
45 Statistikat përshkruese Manuela Murthi 26 Janar 2021 14.00-15.30 Regjistrohu
46 Pushteti gjyqësor në BE Erjona Bana Canaj 26 Janar 2021 17.30-19.00 Regjistrohu
47 Hartimi i projektit Agron Dhima 27 Janar 2021 12.00-13.30 Regjistrohu
48 Kuadri rregullator etik për administratën publike Eralda Methasani Çani 27 Janar 2021 17.30-19.00 Regjistrohu
49 Mbrojtja e informacionit të klasifikuar përkundrejt të drejtës për informim Dorian Tola 28 Janar 2021 12.00-13.30 Regjistrohu
50 Impakti i transparencës në luftën kundër korrupsionit Ardita Shehaj 28 Janar 2021 17.30-19.00 Regjistrohu
51 Identifikimi dhe zhvillimi i projekteve të mundshme të partneritetit publik privat Rovena Beqiraj 29 Janar 2021 09.30-11.00 Regjistrohu
52 Lëvizja e lirë e mallrave në tregun Evropian Erjona Bana Canaj 29 Janar 2021 12.00-13.30 Regjistrohu
53 Auditimi i prokurimeve publike të BE-së Renis Poni 29 Janar 2021 17.30-19.00 Regjistrohu

 

 

.