The activities, trainings and events at the School of Public Administration are numerous and very dynamic. In order to help you navigate in our programs, the days when trainings are organised, the classrooms where you need to show up and any other information about the activities we organize, ASPA has put at your disposal a regularly updated calendar.

Click on the required date and all the day’s activities, titles of trainings and their relevant classrooms will be displayed on the screen. Then click on the activity title you are interested in to get more information on the content and duration of each activity.

For more information, we kindly invite you to use the calendar.

April 2021
MonTueWedThuFriSatSun
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

 

Address: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë.

1Kurs Online “Kuptueshmë​ria dhe mirë​administrimi i procedurave administrative”Eralda Methasani Cani31 Mars-14 Prill 202109:00-11.00Klasë e mbyllur;
2Mjetet ndihmëse për përpunimin tekniko-shkencor të dokumenteveLorenc Agalliu1 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
3Mëndësia dhe ndërgjegjësimi në zhvillimin personalAleksandra Kasmi1 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
4Ecuria e procedimit disiplinorAltin Shumeli2 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
5Menaxhimi i cilësisë dhe burimeve njerëzore në zbatimin e projekteveAgron Dhima2 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
6Meditim për rritjen e vetëvlerësimitSheki Useini6 Prill 202117:30-19:00Regjistrohu
7Zbatimi dhe monitorimi i Programit Buxhetor Afatmesëm në njësitë e qeverisjes qendroreIna Dhaskali6 Prill 202111.00-12.30Regjistrohu
8Sinjalizuesit dhe mbrojtja e tyreEliona Lloja6 Prill 202114.00-15.30Regjistrohu
9Planifikimi buxhetor TNDFran Brahimi6-13 Prill 202113.00-16.00Klasë e mbyllur;
10Përdorimi i informacionit të klasifikuar në procese administrativeDorian Tola7 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
11Rëndësia e statistikave për punonjësit publik dhe analistët e politikaveLedjon Shahini7 Prill 202112.00-13.30Regjistrohu
12Tre lëvizjet drejt suksesitEglent Bici7 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
13PunonjesitRudina Llagami7 Prill 202110.00-13.00Klasë e mbyllur;
14Të drejtat e subjekteve të të dhë​nave personalePjerina Gaxha8 Prill 202111.00-12.30Regjistrohu
15Përcaktimi i prioriteteve në përafrimin me legjislacionin e Bashkimit EvropianSokol Dedja8 Prill 202114.00-15.30Regjistrohu
16Lideri dhe menaxhimi i krizaveAleksandra Kasmi8 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
17PagatAlketa Sulo8 Prill 202110.00-13.00Klasë e mbyllur;
18Workshop: Parashikimi i të ardhurave dhe ndjekja e shpenzimeve në qasjen gjinore Bashkia Lushnje8 Prill 202110.00-13.00Klasë e mbyllur;
19Rëndësia e planifikimit strategjik në monitorimin e strategjiveVanina Jakupi9 Prill 20219.30-11.00Regjistrohu
20Kuadri logjik i planifikimitErgis Sefa9 Prill 202114.00-15.30Regjistrohu
21Praktika e gjykatës së të drejtave të njeriut dhe legjislacioni ynëEralda Çani9 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
22Workshop: Parashikimi i të ardhurave dhe ndjekja e shpenzimeve në qasjen gjinore Bashkia Cerrik9 Prill 202111.00-12.30Klasë e mbyllur;
23Roli i pushtetit vendor gjatë procesit të negociataveAnisa Seferaj12 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
24Ndikimi i zgjedhjeve parlamentare në investimeFatmira Kola12 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
25Meditim për forcimin e vetëbesimitSheki Useini13 Prill 202117:30-19:00Regjistrohu
26Risitë e Kodit Zgjedhor në fushën e barazisë gjinoreNadia Rusi13 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
27Pse duhet të zgjedhim kontratat e koncensionit/PPP për ndërtimin e infrastrukturës publike?Rovena Beqiraj13 Prill 202112:00-13:30Regjistrohu
28Lufta për territore në procesin e vendimmarjesRoland Lami13 Prill 202114.00-15.30Regjistrohu
29Meditim për forcimin e vetëbesimitSheki Useini13 Prill 202117:30-19:00Regjistrohu
30Funksionimi i administratës shtetërore brenda Hapësirës Administrative EvropianeErjona Bana Canaj14 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
31Vlerësimi i performancës në administratën publikeIndrit Puteci14 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
32Sekreti shtetëror përballë të drejtës së informimitEnton Sadiku14 Prill 202112.00-13.30Regjistrohu
33Fondet IPA dhe plani i veprimit të BESonila Necaj15 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
34/Ndikimi i Covid-19 në zhvillimin e sistemit të kontrollit të brendshëmKesjana Halili15 Prill 202112.00-13.30Regjistrohu
35Komunikimi me publikun në kohën e pandemisëMatilda Duri15 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
36Rëndësia e fazës së hartimit të strategjive në monitorimin e tyreVanina Jakupi16 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
37Menaxhimi i komunikimeve dhe riskut në zbatimin e projekteveAgron Dhima16 Prill 202112.00-13.30Regjistrohu
38Auditimi i projekteve të furnizimit me fondet IPARenis Poni16 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
39Përdorimi i burimeve shtetërore në fushatën zgjedhoreNadia Rusi19 Prill 202109.30-11.00Regjistrohu
40Pjesëmarrja e shoqërisë civile në vendimmarrjen vendoreAnisa Seferaj19 Prill 202114.00-15.30Regjistrohu
41Menaxhimi i riskut të korrupsionitValbona Pajo19 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
42Menaxhimi i riskut të korrupsionitValbona Pajo19 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
43Aktivizimi i intuitësSheki Useini20 Prill 202117:30-19:00Regjistrohu
44Mbrojtja e të dhënave personale dhe videosurvejimiPjerina Gaxha20 Prill 202111.00-12.30Regjistrohu
45Përdorimi i informacionit të klasifikuar në procese administrativeDorian Tola20 Prill 202115.00-16.30Regjistrohu
46Menaxhimi i prokurimeve dhe kontratave në zbatimin e projekteveAgron Dhima21 Prill 202117:30-19.00Regjistrohu
47Inteligjenca emocionale dhe vazhdimësiaAleksandra Kasmi22 Prill 202111.00-12.30Regjistrohu
48Auditi dhe vlerësimi i performancës TNDIlir Meçe22 Prill 202113.00-16.00Klasë e mbyllur
49Hierarkia e akteve normativeNoela Ruço22 Prill 202114.00-15.30Regjistrohu
50Auditimi i procedurave të prokurimit të kontratave me fondet e BE-sëRenis Poni22 Prill 202117.30-19.00Regjistrohu
51Monitorimi dhe vlerësimi i strategjiveVanina Jakupi23 Prill 202109.30-11-00Regjistrohu
52Manifestimi i Qëllimit dhe DëshirësSheki Useini27 Prill 202117:30-19:00Regjistrohu