Fushat tona kryesore të kërkimit janë politikëbërje dhe hartim legjislacioni, menaxhim, statistikë dhe psikologji edukimi. A keni interes të bashkëpunoni me ne në këto fusha kërkimore? Ju ftojmë të na kontaktoni në aspa@aspa.gov.al