Znj. Kleopatra Maliqi – Drejtor i përgjithshëm

Drejtoria e Trajnimit të Vazhduar

Adela Kula
Drejtor
Menaxher Trajnimi
Anxhela Husha
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Ardit Gabili
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Blerta Hyska
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Dafina Dodoveci
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Daniela Ndrejaj
Përgjegjës i Sektorit të Nevojave dhe Zhvillimit të Formave Alternative të Trajnimit
Enrriko Kapiti
Përgjegjës i Sektorit të Cilësisë
Përgjegjës i Sektorit të Cilësisë
Erla Velaj
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Fatjona Bisheva
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Ina Kerjota
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Janela Faniko
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Mimoza Hajdari
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Sabjana Elezaj
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Xheni Koçi
Menaxher Trajnimi
Menaxher Trajnimi
Ferit Hyka
Shofer
Shofer