Kurs online me certifikim

Qeverisja elektronike dhe siguria kompjuterike

Tema: Siguria kibenetike ne sektorin publik

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Anni Dasho, Vilma Tomco

Date

Jan 31 2022
Expired!

Time

10:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: