Kurs online me çertifikim

Kuptueshmëria dhe mirëadministrimi i procedurave administrative

Tema 4: Fazat e procedurës administrative

  • Trajner:

    Marcela Kereku

Date

Nën 17 2022
Expired!

Time

10:00 am - 1:00 pm

Location

Online

Komentoni: