Webinar

Shëndeti publik: epidemitë, pandemitë, vaksinat klasike dhe moderne

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Roli i shëndetit publik në procesin e integrimit evropian;
-Përafrimi i programit kombëtar me programin e BE-së;
-Koncepti i edukimit shëndetësor të qëndrueshëm dhe përfshirës;
-Konceptet kyce të edukimit shëndetësor dhe shëndetit publik.

Date

Qer 10 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: