Webinar

Rrjetet e transportit ne vendin tone dhe lidhja me korridoret paneuropiane

Trajner: Shkelqim Gjevori
Bashkohuni në këtë sesion për të mësuar:
-Rrjetet e transportit në vendin tonë, rrjeti rrugor, hekurudhor, detar dhe ajror;
-Korridoret kryesore në vendin tonë dhe integrimi i rrjetit tonë me atë Europian;
-Rëndësia social-ekonomike;

-Strategjia sektoriale e transportit në vendin tonë.

Date

Sht 18 2023

Time

10:00 am - 2:00 pm

Location

Online