Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 1

Tema: Organizimi dhe funksionimi i Administratës Publike

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

  • Trajner:

    Entela Nikaj

Date

Jan 17 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: