Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PQ-Organizimi dhe funksionimi i administratës publike

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Qer 28 2022

Location

Online

Komentoni: