Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PQ-Menaxhimi i procesit të integrimit dhe asistenca financiare e BE-s

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Qer 23 2022
Expired!

Location

Online

Komentoni: