Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PV-BE dhe roli i pushtetit vendor në procesin e integrimit të vendit

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Qer 23 2022
Expired!

Location

Online

Komentoni: