Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 28

Tema: PV – Decentralizimi dhe qeverisja vendore

  • Trajner:

    Indrit Puteci

Date

Qer 15 2022
Expired!

Time

9:00 am - 4:00 pm

Location

Online

Komentoni: