Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike

Tema: PQ-Rregullat për krijimin e dokumentave dhe elementet e tyre

*Të dhënat për këtë event do të përditësohen në të ardhmen

Date

Maj 30 2022
Expired!

Location

Online

Komentoni: