Kurs online me certifikim

Planifikimi strategjik

Tema: Vlerësimi dhe rishikimi i planeve dhe strategjive

Date

Qer 09 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: