Webinar

Parandalimi i pastrimit të parave, ndikimi dhe karakteristikat e tij në Shqipëri

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Parandalimi i pastrimit të parave (PPP) në Shqipëri dhe në botë;
-Legjislacioni që rregullon PPP;
-Institucionet ndërkombëtare dhe vendase-shqiptare;
-Aktorët kyç të procesit;
-Tre fazat/hapat e pastrimit të parave;
-Vlerësimi i Shqipërisë lidhur me PPP.

Date

Qer 20 2022
Expired!

Time

2:30 pm - 4:00 pm

Location

Online

Komentoni: