Webinar

Njohja me Institucionet e Bashkimit Evropian- Parlamenti dhe Këshilli i Ministrave

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Njohja me përbërjen dhe funksionimin e këtyre institucioneve;
-Si voton Këshilli për Sekretariatin e Përgjithshëm dhe Eurogrupin.

Date

Qer 22 2022
Expired!

Time

10:00 am - 11:30 am

Location

Online

Komentoni: