Webinar

Njohja dhe dallimi i argumenteve

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Standartet e vlerësimit të argumentave;
-Praktikë në analizimin e argumentave;
-Si të dallojmë faktin nga opinioni dhe përse është i rëndësishëm.

Date

Jan 10 2022
Expired!

Time

5:30 pm - 7:00 pm

Location

Online

Komentoni: