Kurs online me certifikim

Menaxhimi i projektit

Tema: Konceptet bazë dhe përkufizimet

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Dr. Elona Garo

Date

Jan 18 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online

Komentoni: