Kurs online me certifikim

Mbrojtja e të dhënave personale, siguria Online, balanca midis të drejtës së informimit dhe privatësisë

Date

Qer 08 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: