Kurs online me certifikim

Lidershipi në Shërbimin Publik

Tema: Stilet personale të lidershipit dhe fleksibiliteti

Date

Maj 09 2022
Expired!

Time

10:00 am - 1:00 pm

Location

Online

Komentoni: