Webinar

Kriteret për kualifikim dhe kriteret e përzgjedhjes së fituesit

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Kriteret e përgjithshme të kualifikimit/pjesëmarrjes;
-Njoftimi i skualifikimit të ofertuesve/kandidatëve;
-Kriteret për shpalljen e ofertёs fituese.

Date

Qer 17 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: