Webinar

Kontrolli i brendshëm financiar publik, statusi dhe zhvillimet në këtë fushë

Në këtë sesion do të trajtohen:  

  • Kontrolli i brendshëm financiar publik kuptueshmëria;  
  • Ndryshimet e bazës rregullatore;  
  • Aktorët kryesorë;  
  • Komponentët COSO;  
  • Cikli i MFK, Instrumentat.  

Date

Mar 10 2023
Expired!

Time

10:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: