Webinar

Efektet postdigjitalizim në transmetimet audiovizive sipas standarteve të BE

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Media dhe shërbimet audiovizive si pjesë e procesit të integrimit evropian;
-Obligimet e një vendi aspirant si Shqipëria për zbatimin e Direktivës Evropiane 1808/2018;
-Dinamika dhe impakti postdigjitalizim në tregun audioviziv shqiptar;
-Mbrojtja e fëmijëve nga përmbajtjet e papërshtatshme;
-Qarkullimi i lirë i shërbimeve audiovizive dhe pirateria, detyrimet e vendit tonë.

Date

Qer 20 2022
Expired!

Time

9:30 am - 11:00 am

Location

Online

Komentoni: