Webinar

Diskriminimi dhe gjuha e urrejtjes

Në këtë webinar do te trajtohen:

-Kuadri ligjor për gjuhën e urrejtjes;

-Konteksti kombëtar;

-Grupet/komunitetet më të prekura nga fenomeni;

-Ligjërimi social-politik dhe ndikimi në shoqëri.

Date

Jan 28 2022
Expired!

Time

12:30 pm - 2:00 pm

Location

Online

Komentoni: