Webinar

Bankat dhe standardet monitoruese të tyre për të garantuar sigurinë e klientëve/qytetarëve në përputhje me rregulloren e BE

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Indikatorët kryesore financiare bankare të standartizimit me BE;
-Përafrimi i procedurave operacionale të pagesave dhe kontrollit të komisioneve bankare me kuadrin rregullator të BE;
-Rregullimi i praktikave financiare për kreditë konsumatore dhe ato hipotekare në kuadër të kostove për klientët;
-Përafrimi i rregulloreve të monitorimit të bankave të nivelit të dytë dhe institucioneve financiare jo-banka.

Date

Qer 10 2022
Expired!

Time

9:30 am - 11:00 am

Location

Online

Komentoni: