Aktivitetet, trajnimet dhe eventet në Shkollën e Administratës Publike janë të shumta e dinamike. Për të lehtësuar navigimin në programet tona, për ditët kur zhvillohen trajnimet, për sallat ku duhet të paraqiteni dhe për çdo informacion tjetër në lidhje me aktivitetet që organizojmë, ASPA ju vjen në ndihmë me kalendarin e përditësuar rregullisht nga stafi.

Klikoni mbi datën e kërkuar dhe do t’ju shfaqen në ekran të gjitha aktivitetet e ditës, titujt dhe sallat përkatëse. Klikoni pastaj mbi titullin e aktivitetit që ju intereson dhe do të njiheni më në detaje me përmbajtjen dhe kohëzgjatjen e çdo aktiviteti.

Kalendari i trajnimeve 24 Shkurt – 31 Mars 2020

Legjenda e Trajnimeve

Front Office: Trajnimi “Etika dhe sjellja ndaj bisnezit”  ne kuader te Programit per Administraten qe duam (trajnim 1 ditor)
Induction p. vendor: Trajnim I detyrueshem per nepunesit civil ne periudhe prove ne nivelin loka (trajnim 5 ditor)
induction I.Pavarur: Trajnim I detyrueshem I nepunesve ne periudhe prove te KLSH dhe ILDKPKI (trajnim 5 ditor)
Induction p. qendror- Trajnim I detyrueshem I nepunesve ne periudhe prove (trajnim 10 ditor)
TOT-Leadership: Trajnim trajneresh per leadership (trajnim 1 ditor)
Leadership: Trajnim per Trupen e Nivelit Drejtues (TND), trajnim 1.5 ditor
HRMIS- Trajnim per sistemin HRMIS, Trajnim 1 ditor
Arkiva: Trajnim me punonjesit e arkivave
INSTAT-Trajnimi per statistikat
Konflikti I interesit – Trajnim per konfliktin e interesit ne kuader te projektit twinning
Mars 2020
Hën Mar Mër Enj Pre Sht Die
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

 

Nr.

none

Tema

none

Trajneri Kohëzgjatja e trajnimit  Data e zhvillimit të trajnimit 
Salla e trajnimit

none

1 Menaxhim financiar i projektit Agron Dhima 2 ditë 24-25 Shkurt 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
2 Statistika Bazë Ilda Rrusha 2 ditë 24-25 Shkurt 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
3 Statistika e Avancuar Emanuela Murthi 2 ditë 24-25 Shkurt 2020 Europe House
Adresa: Rruga Papa Gjon Pali II, Tiranë
4 Prokurimi Publik Niveli mesatar Suela Prenci

Valbona Dhrami

Merita Zeqja

Anisa Asllanaj

5 ditë 24-28 Shkurt 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
5 Inteligjenca Emocionale Aleksandra Kasmi 1 ditë 26 Shkurt 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
6 Investimet Publike Fatmira Kola 2 ditë 26-27 Shkurt 2020 Salla Europa, Qendra e
Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm
Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,
Tiranë
7 E drejta informimit Ardita Shehaj

Anjeza Dajzamili

2 ditë 27-28 Shkurt 2020  Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
8 Barazia Gjinore Nadia Rusi 2 ditë 27-28 Shkurt 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
9 Menaxhimi i Burimeve njerezore Lediana Xhakollari 3 ditë 2-4 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
10 Prokurimi Publik Niveli avancuar Suela Prenci

Valbona Dhrami

Merita Zeqja

3 ditë 2-3 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
11 Të menduarit kritik Ogerta Koruti 2 ditë 2-4 Mars Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
12 Procesi legjislativ në Bashkimin Evropian Aida Bushati 2 ditë 2-3 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
13 Lidership Edlira Gjoni 2 ditë  4-5 Mars 2020  Salla Europa, Qendra e
Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm
Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,Tiranë
14 Qeverisja elektronike Anni Dasho 1 ditë 4 Mars 2020  Europa House
Adresa: Rruga Papa Gjon Pali II, Tiranë
15 Barazia Gjinore Nadia Rusi 2 ditë 5-6 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
16 Monitorimi dhe Vlerësimi Vanina Jakupi 2 ditë 5-6 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
17 Barazia Gjinore Anisa Asllanaj 2 ditë 5-6 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
18 Sjellja Organizative Elona Garo 1 ditë 6 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
19 Menaxhimi i Ndryshimit Indrit Puteci 1 ditë 6 Mars 2020 Salla COD
Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, 1, Kryeministria
20 Planifikimi Buxhetor Pushteti Qendror Albana Ahmeti 2 ditë 9-10 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
21 Përpunimi tekniko – shkencor i dokumenteve Lorenc Agalliu 2 ditë 9-10 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
22 Statistika e Avancuar Emanuela Murthi 2 ditë 9-10 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
23 Drejtimi i Ndryshimit Indrit Puteci 1 ditë 9 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
24 Statistika zyrtare Fatmir Memaj 2 ditë 10-11 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
25 Kodi i procedurave Administrative Eralda Methasani Cani 2 ditë 11-12 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
26 Barazia Gjinore Anisa Asllanaj 2 ditë 11-12 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
27 Planifikimi buxhetor Fran Brahimi 2 ditë 11-12 Mars 2020 Salla Europa, Qendra e
Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm
28 Auditimi i fondeve të BE-së Ilir Mece 

Sonila Necaj

 2 ditë 11-12 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
29 Menaxhimi i fondeve të BE-së Vanina Jakupi

Gentian Xhaxhiu

2 ditë 12-13 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
30 Marrëdhënie Ndërkombetare Enri Hide 1 ditë 13 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
31 Inteligjenca Emocionale Aleksandra Kasmi 1 ditë 13 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
32 Kontrolli i brendshëm Kesjana Halili 

Ilir Mece

1 ditë 13 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
33 Menaxhimi financiar Agron Dhima 2 ditë 17-18 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
34 Hartim i politikave publike Evis Gjebrea

Vanina Jakupi

2 ditë 17-18 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
35 Negocimi dhe vendimarrja Indrit Puteci 2 ditë 17-18 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
36 Prokurimi Publik Niveli avancuar Suela Prenci

Valbona Dhrami

Merita Zeqja

3 ditë 17-19 Mars 2020 Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Adresa: Rruga “Frosina Plaku”, Nr. 58, Kati II, Tiranë
37 Menaxhimi Strategjik Elona Garo 2 ditë 18-19 Mars 2020 Salla Europa, Qendra e
Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm
Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,
Tiranë
38 Kodi i procedurave Administrative Ismail Shehu 2 ditë 19-20 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
39  Sjellja Organizative  Elona Garo  1 ditë 20 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
40 Komunikimi strategjik dhe PR Edlira Gjoni 1 ditë 20 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
41 Marrëdhënie Nderkombetare Enri Hide 1 ditë 20 Mars 2020 Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)
Adresa: Rruga “Frosina Plaku”, Nr. 58, Kati II, Tiranë
42 Vlerësimi performancës Indrit Puteci 1 ditë 24 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë
43 Statistika e Avancuar Emanuela Murthi 2 ditë 24-25 Mars 2020 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit
Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë
44 Menaxhimi i Burimeve Njerëzore Lediana Xhakollari

Indrit Puteci

3 ditë 24-26 Mars 2020 Biblioteka te Avokati i Popullit
Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë
45 Auditimi i Fondeve të Bashkimit Evropian Albana Gjinopulli 2 ditë 25-26 Mars 2020 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil
Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë

 

 

Për më shumë, ju ftojmë të përdorni kalendarin.

VEPRIMTARITE E REJA