The activities, trainings and events at the School of Public Administration are numerous and very dynamic. In order to help you navigate in our programs, the days when trainings are organised, the classrooms where you need to show up and any other information about the activities we organize, ASPA has put at your disposal a regularly updated calendar.

Click on the required date and all the day’s activities, titles of trainings and their relevant classrooms will be displayed on the screen. Then click on the activity title you are interested in to get more information on the content and duration of each activity.

For more information, we kindly invite you to use the calendar.

February 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

 

 Nr. Tema  Kohëzgjatja e trajnimit  Data e zhvillimit të trajnimit  Salla e trajnimit
1 Prezantimi me Administratën Publike, Pushteti Qendror (vazhdim) 10 ditë 10-13 Dhjetor 2019 Salla në Ministrinë e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave

Adresa: Sheshi Skënderbej 2, Tirana 1000

1.1 Prezantimi me Administratën Publike, Pushteti Qendror Grupi 2 10 ditë 10-21 Dhjetor 2019 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit

Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë

1.2 Prezantimi me Administratën Publike Vendore 6 ditë 10-17 Dhjetor 2019 Biblioteka te Avokati I Popullit

Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr.2, Tiranë

2 Planifikimi Buxhetor 1 ditë 12-13 Dhjetor 2019 Salla Europa, Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,
Tiranë

3 Menaxhimi i burimeve njerëzore  (vazhdim) 3 ditë 12-13 Dhjetor 2019 Salla në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Adresa: Adresa: Bulevardi ‘Gjergj Fishta’, Nr 6. Tiranë

4 Kodi i Procedurave Civile Nivel Bazë 3 ditë 16-18 Dhjetor 2019 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil

Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë

5 E folura në publik 1 ditë 16 Dhjetor 2019 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit

Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë

6 Statistikat zyrtare 2 ditë 18-19 Dhjetor 2019 Biblioteka te Avokati i Popullit

Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr. 2, Tiranë

7 Menaxhimi i fondeve të Bashkimit Evropian Grupi 1(vazhdim) 3 ditë 10-11 Dhjetor 2019 Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1, pranë shkollës “Harry Fultz”, Tiranë
7.1 Menaxhimi i fondeve të Bashkimit Evropian Grupi 2 3 ditë 16-18 Dhjetor 2019 Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1, pranë shkollës “Harry Fultz”, Tiranë
7.2 Menaxhimi i Fondeve të Bashkimit Evropian Grupi 3 3 ditë 18-20 Dhjetor 2019 Europe House

Adresa: Rruga Papa Gjon Pali II, Tiranë

7.3 Menaxhimi i Fondeve të Bashkimit Evropian Grupi 4 (vazhdim) 3 ditë 19-20 Dhjetor 2019 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit

Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë

8 Njohuri për Bashkimin Evropian Grupi 1 3 ditë 17-19 Dhjetor 2019 Salla në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Adresa: Adresa: Bulevardi ‘Gjergj Fishta’, Nr 6. Tiranë

8.1 Njohuri për Bashkimin Evropian (vazhdim) 3 ditë 19-20 Dhjetor 2019 Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1, pranë shkollës “Harry Fultz”, Tiranë
9 Hartim i politikave publike Grupi 1 2 ditë 10-11 Dhjetor 2019 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil

Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë

9.1 Hartim i politikave publike Grupi 2 2 ditë 12-13 Dhjetor 2019 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil

Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë

9.2 Hartim i politikave publike Grupi 3 2 ditë 19-20 Dhjetor 2019 Salla në Komisionerin për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil

Adresa: Rruga “Abdi Toptani” ish-hotel “Drini”, Tiranë

10 Investimet Publike 2 ditë 12-13 Dhjetor 2019 Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1, pranë shkollës “Harry Fultz”, Tiranë
11 Financat Vendore 2 ditë 17-18 Dhjetor 2019 Salla Europa, Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,
Tiranë

12 Prokurim Nivel bazë 2 ditë 17-18 Dhjetor 2019 Salla në Qendrën Kombëtare të Biznesit

Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë

13 Suksesi personal 1 ditë 19 Dhjetor 2019 Salla Europa, Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,
Tiranë

14 Inteligjenca emocionale 1 ditë 20 Dhjetor 2019 Biblioteka te Avokati i Popullit

Adresa: Blv. “Zhan D’Ark”, Nr. 2, Tiranë

15 Sjellja organizative 1 ditë 20 Dhjetor 2019 Salla në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Adresa: Adresa: Bulevardi ‘Gjergj Fishta’, Nr 6. Tiranë

16 Kontrolli dhe Auditi 1 ditë 20 Dhjetor 2019 Salla Europa, Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Nr.3, kati 2,
Tiranë

Për më shumë, ju ftojmë të përdorni kalendarin.