NJOFTIM

Takimi i Drejtorëve të Shkollave të Administratës Publike të vendeve të Bashkimit Evropian, ku ASPA merr pjesë rregullisht me statusin e të ftuarit prej vjeshtës së vitit 2018. Në këtë takim u diskutuan programet e shkëmbimit për lidership dhe ndarja e eksperiencave të ngjashme të këtyre programeve.

Komentoni:

Adresa juaj e e-mail-it nuk do të publikohet.