Njoftim

Takimi i Drejtorëve të Shkollave të Administratës Publike të vendeve të Bashkimit Evropian, ku ASPA merr pjesë rregullisht me statusin e të ftuarit prej vjeshtës së vitit 2018. Në këtë takim u diskutua riorganizimi i institucioneve tona në kushtet e COVID-19, dhe praktikat e mira për zhvillimin e kompetencave të trajnerëve.

Komentoni:

Adresa juaj e e-mail-it nuk do të publikohet.