Njoftim

Takimi i Drejtorëve të Shkollave të Administratës Publike të vendeve të Bashkimit Evropian, ku ASPA merr pjesë rregullisht me statusin e të ftuarit prej vjeshtës së vitit 2018. Në këtë takim u diskutua për përballimin e situatës së krijuar nga COVID-19, sfidat e transformimit të shërbimeve online, si dhe hapat për forcimin e bashkëpunimit reciprok.

Komentoni:

Adresa juaj e e-mail-it nuk do të publikohet.