Njoftim

Ajo quhet Sidita Hasi, me profesionalizmin dhe energjin e saj ajo mbush sallat tona me dije, aftësim dhe motivim! We love you Sidita! Faleminderit!

 

Trajnerët e ASPA

Ajo quhet Sidita Hasi, me profesionalizmin dhe energjin e saj ajo mbush sallat tona me dije, aftësim dhe motivim! We love you Sidita! Faleminderit!

Posted by ASPA – Shkolla Shqiptare e Administrates Publike on E enjte, 27 qershor 2019

Komentoni:

Adresa juaj e e-mail-it nuk do të publikohet.