Njoftim

Sot zhvilluam një diskutim produktiv për programet e trajnimit dhe koordinimin e punës me kolegë dhe përfaqësues të strukturave të burimeve njerzore, të ministrive të linjës dhe të institucioneve të pavarura.

Njoftim shkolla

Komentoni:

Adresa juaj e e-mail-it nuk do të publikohet.