Webinar

Si të krijojmë brandin personal, marketingu dhe arritja

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Plani i marketingut;
-Analiza SWOT;
-Komunikimi i integruar i marketingut;
-Parimi “Pareto 80/20“

Date

Qer 14 2022

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online