Webinar

(AL) Kuadri rregullator i përditësuar i kontabilitetit të sektorit publik dhe procedurat mbi mbylljen e llogarive vjetore të buxhetit

Sorry, this entry is only available in AL.

Date

May 03 2023

Time

10:00 am - 12:00 pm

Location

Online