Kurs online me certifikim

Zhvillimi i politikave publike

Tema: Kostimi, buxhetimi, monitorimi dhe vlerësimi i politikave publike

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Dr. Vanina Jakupi

Date

Jan 21 2022
Expired!

Time

11:30 am - 2:20 pm

Location

Online

Komentoni: