Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 5

Tema: Etika, konflikti i interesit dhe antikorrupsioni

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

Date

Jan 31 2022

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online