Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 21

Tema: Rregullat per krijimin e dokumenteve dhe elementet e tyre (3 ore); E drejta per informim(3 ore)

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

  • Trajner:

    Edmond Shehi, Ardita Shehaj

Date

Qer 01 2022
Expired!

Time

9:00 am - 4:00 pm

Location

Online

Komentoni: