Webinar

Parimet, vlerat dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut në Bashkimin Evropian

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Vlerat e Bashkimit Evropian;
-Bashkimi Evropian: bazuar në mirëqeverisje dhe zbatim të ligjit;
-Bashkimi Evropian dhe parimet e demokracisë;
-Mbrojtja e të drejtave të njeriut/ të drejtat dhe liritë themelore;
-Vështrim në një dimension të jashtëm të politikave të BE-së për të drejtat e njeriut.

Date

Qer 13 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: