Webinar

Njohja me sistemin Gjyqësor Evropian

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Gjykata Evropiane e Drejtësisë;
-Llojet e vendimeve që jep ajo;
-Impakti i këtyre vendimeve në vendet Evropiane dhe më gjërë.

Date

Qer 09 2022
Expired!

Time

12:30 pm - 2:00 pm

Location

Online

Komentoni: