Kurs online me çertifikim

Ndihma juridike parësore e garantuar nga shteti

Tema: Subjektet përfituese dhe mbrojtja ligjore e kategorive vulnerabël në kuptim të ligjit nr. 111/2017 (pjesa 2)

  • Trajner:

    Nadia Rusi

Date

Nën 25 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: