Webinar

Mediat sociale dhe përdorimi abuziv i tyre në administratën publike

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përdorimi i mediave sociale përmes risive teknologjike dhe komunikimit online;
-Përdorimi i gjuhës së saktë;
-Dallimi i medias së duhur ndaj një audience të caktuar;
-Rëndësia e përditësimit të informacioneve;
-Përdorimi i duhur i tyre në nxitjen e reklamimit të faqeve zyrtare për një informim dhe sensibilizim profesional të politikave publike.

Date

Pri 29 2022
Expired!

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Location

Online

Komentoni: