Kurs online me çertifikim

Kuptueshmëria dhe mirëadministrimi i procedurave administrative

Tema 6:  Akti Administrativ sipas Kodit të Procedurave Administrative (pjesa 1)

  • Trajner:

    Marcela Kereku

Date

Dhj 01 2022
Expired!

Time

10:00 am - 1:00 pm

Location

Online

Komentoni: