Webinar

Konflikti i interesit si një ndër format e korrupsionit

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Rëndësia e njohjes së konceptit të konfliktit të interesit teorikisht e praktikisht dhe llojet e formave të shfaqjes;
-Rastet me ose pa konflikt interesi;
-Mënyrat e trajtimit të këtyre rasteve për parandalim ose zgjidhje kur ka raste konflikti;
-Rëndësia e parandalimit dhe shmangies;
-Roli dhe detyrat si zyrtar publik.

Date

Qer 23 2022
Expired!

Time

9:00 am - 10:30 am

Location

Online

Komentoni: