Webinar

Inovacioni në situatë krizash dhe pjesëmarrja publike

Në këtë webinar do të trajtohen:

-A i përjashtojnë krizat pjesëmarrjet e publikut;

-Si të kthesh një krizë në avantazh dhe pjesëmarrjen publike të pranishme pavarësisht situatës.

Date

Jan 14 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: