Webinar

Financat Vendore dhe Karta Evropiane e Autonomisë Vendore

Në këtë webinar do të trajtohen:
-Finanat Vendore të vendeve të BE-së;
-Financat Vendore dhe Karta Evropiane e Autonomise Vendore;
-Modelet e vendeve të rajonit dhe krahasimi me to;
-Efektet e një projekt-akti ligjor në financat dhe buxhetin e njësive vendore.

Date

Jan 20 2022
Expired!

Time

5:30 pm - 7:00 pm

Location

Online

Komentoni: