Webinar

Evidencimi i dokumenteve në sekretari dhe rregullat e tij

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Rëndësia e evidencimit të dokumenteve;
-Evidencimi si proces arkivor;
-Rregulla të punës me dokumentet administrative;
-Mjetet e evidencimit të dokumeteve në sekretari.

Date

Pri 29 2022
Expired!

Time

10:00 am - 11:30 am

Location

Online

Komentoni: